top of page

Workshop Zelfzorg, ook wanneer je het moeilijk hebt   

Interactieve workshop met je CM-gezondheidsconsulent.


Je belandt wel eens in een levensperiode waarbij er erg veel op je afkomt. Vergeet in zo’n moeilijke periode niet voor jezelf te zorgen.   

Tijdens deze interactieve workshop (max. 15 deelnemers) neemt de CM-gezondheidsconsulent je mee in de wereld van positieve gezondheid. Wat kan positieve gezondheid voor jou betekenen en hoe kan jij meer levenskwaliteit ervaren?  

Wil je deze workshop graag laten aanpassen aan jouw groep? Laat het ons weten, en wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.   Jij...    - ... bent enthousiast!   - ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.    - ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.    - ... volgt de praktische zaken op (bvb.  beamer, geluidsinstallatie, etc ).   - ... verzorgt het onthaal van de deelnemers. 

Wij...     - ... zorgen voor een gekwalificeerde begeleider.   - ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.   - ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning. Heb je interesse om deze workshop te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke kostprijs hieraan verbonden is.


 

Wil je meer info over Positieve Gezondheid? Klik hier 

Liever een individueel gesprek met een CM-gezondheidsconsulent om jouw specifieke situatie te bespreken? De CM-gezondheidsconsulent staat voor je klaar met een luisterend oor en tips en advies als je dat wenst. Maak hier een afspraak.   Comments


bottom of page