top of page

Workshop Bosbaden


Een workshop bosbaden is meer dan een wandeling. Door bewust het bos in te gaan, kom je in contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je intens het leven in het bos.


Tijdens deze workshop trek je met een kleine groep in stilte het bos in en maak je op een andere manier kennis met het bos en de bomen. Je verlaagt je tempo en ervaart hoe het bos je kan helpen om bewuster in het moment te staan en dieper in contact te komen met je intuïtie.


Je wordt uitgenodigd om gerichte oefeningen te doen die je zintuigen prikkelen. Daardoor registreer je meer wat je ziet, hoort, voelt, proeft en ruikt. Een bosbadsessie brengt je in het hier en nu en geeft je energie, ruimte en inspiratie voor frisse ideeën.


De workshop is toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar. De wandeling bedraagt maximum 2,5 km. Wil je deze workshop graag laten aanpassen aan jouw groep? Laat het ons weten, en wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.


Zo kan deze bosbadsessie ook aangeboden worden voor

- Ouders met kinderen

- Chronisch zieke personen

- Senioren

- Tieners

- Anderstaligen

- …


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.


Wij...

- ... zorgen voor een gekwalificeerde spreker, lesgever of begeleider.

- ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.


Heb je interesse om deze workshop te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke kostprijs hieraan verbonden is.コメント


bottom of page