top of page

Doorgeefboekje “Verspreid de positiviteit”

Verander de wereld stap voor stap met vriendelijkheid

Wat geluk echt leuk maakt, is het delen ervan, en dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een klein gebaar van vriendelijkheid volstaat om iemand op te vrolijken.

Wil jij met je familie, vrienden, collega’s, buren, leden van een vereniging of klasgenoten de mensen eraan herinneren hoeveel liefde er in de wereld is? Haal dan dit boekje in huis en ga aan de slag.

In het doorgeefboekje vind je 30 opdrachten terug, vol inspiratie om goede daden te verrichten. Kies er eentje uit, tover een glimlach op iemands gezicht en geef het boekje door aan de volgende… Zo maak je een ketting van positiviteit en verspreid je mee de liefde. Mooi meegenomen: bij elke opdracht ontdek je of de activiteit goed is voor jouw gezondheid, of misschien toch een fabeltje? Feit: jouw humeur krijgt alvast een positieve boost van elke goede daad die je kan afvinken!


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.

Wij...

- ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.

Heb je interesse om deze activiteit te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteitaan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke kostprijs hieraan verbonden is.bottom of page