Workshop

Babymassage

Babymassage stimuleert de ontwikkeling van je kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een onrustige baby te kalmeren. Babymassage is eenvoudig aan te leren. Je leert samen met je baby op een speelse en creatieve manier genieten van babymassage, waar en wanneer het jou past.

Voor baby's tussen 6 weken en 6 maanden samen met hun mama en/of papa, grootouder of onthaalouder.

Duur: 1 uur 15 minuten

Aantal deelnemers: minimum 4, maximum 8

Prijs per deelnemer: gratis

Babymassage met ontmoeting (in samenwerking met vrijwilligers)

Babymassage stimuleert de ontwikkeling van je kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een onrustige baby te kalmeren. Babymassage is eenvoudig aan te leren. Je leert samen met je baby op een speelse en creatieve manier genieten van babymassage, waar en wanneer het jou past. Na de babymassage kun je gezellig napraten met de andere (groot/onthaal)ouders.

Voor baby's tussen 6 weken en 6 maanden samen met hun mama en/of papa, grootouder of onthaalouder.

Duur: 1 uur 15 minuten gevolgd door een halfuurtje ontmoeting 

Aantal deelnemers: minimum 4, maximum 8

Prijs per deelnemer: gratis

Workshop

Workshop

Peuters in actie

De workshop ‘Peuters in actie’ is een doe-sessie met actieve speel- en beweegtips voor (groot)ouders en hun peuters. De peuterperiode is een mijlpaal in de ontwikkeling van elk kind. Tussen 1,5 en 3 jaar is spelen, lopen, springen, dansen,…kortom bewegen hun belangrijkste bezigheid. Want een sterke motorische ontwikkeling legt de basis voor de latere complexe vaardigheden. Tijdens deze sessie krijg je een brede waaier aan spelimpulsen en beweegtips waarmee je thuis gemakkelijk aan de slag kunt.

Voor peuters tussen 1,5 en 3 jaar samen met hun mama en/of papa, grootouder of onthaalouder

Duur:
1 uur 15 minuten
Aantal deelnemers: minimum 6, maximum 12
Prijs: gratis

Initiatie ouder-kindyoga

Yoga doen met je kind is fijn. Waarom? Omdat je de yoga-oefeningen met z’n tweetjes doet. Zo word je beiden sterk en lenig. Samen met je kind leer je makkelijke ademhalingstechnieken en doe je oefeningen om rustig te worden. Een leuke manier om even tijd te maken voor elkaar.

Er zijn sessies voor kinderen tussen 3 en 6 jaar en voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, telkens samen met hun mama of papa.

Duur: 1 uur
Aantal duo’s: minimum 5, maximum 10
Prijs per duo: 5 euro 

Workshop