top of page

Help de studenten in jouw buurt!


De examens komen er weer aan en dus is straks blokken geblazen voor de jongeren in jouw buurt. Hoe kun jij hen helpen? Gezonde buurt heeft alvast drie interessante initiatieven die je kunt lanceren in jouw buurt.

1. Blokbars: soundtracks voor tijdens de blok

Blokken is hard studeren, maar ook tijdig pauzes nemen zodat je hersenen erna weer op volle toeren kunnen draaien. Daarom lanceert CM in samenwerking met Teleblok DJ-sets van een kwartier om even alles los te laten en wie weet ook een dansje te placeren. Niets zo heilzaam als een kwartier voluit bewegen. Tip daarom deze DJ-sets aan de jongeren in jouw buurt. Ze zullen je dankbaar zijn.
2. Educatief pakket ‘De gelukzoekers’

Laat leerkrachten uit je buurt weten dat CM het educatieve pakket ‘De gelukzoekers’ voor jongeren ter beschikking heeft. Zo geef je heel wat leerlingen een portie mentale veerkracht, geluk en zich beter in hun vel voelen cadeau. En dat is goed nieuws, want wie gelukkig is, heeft betere schoolprestaties, meer energie en is minder vatbaar voor psychische problemen. Het pakket is een samenwerking van CM, Uitgeverij van In en het Centrum Informatieve Spelen. Een kleine tip met een groots effect. Doen!
3. Infosessie ‘Pas afgestudeerd, wat nu?’

En van al dat blokken, gaan die studenten op een bepaald moment afstuderen. Een spannende periode voor de jongeren! En dan is het tijd om helemaal op eigen benen te staan … Wat moeten ze dan best in orde brengen voor hun ziekteverzekering? Wanneer moeten ze onder hun eigen naam aansluiten bij een ziekenfonds? Allemaal vragen, maar waar zijn die antwoorden? CM heeft een interactieve infosessie samengesteld waarin alles duidelijk wordt. En je krijgt ook nog eens zicht op het uitgebreide pakket diensten en voordelen dat CM Gezondheidsfonds aanbiedt.Comments


bottom of page