top of page

🔎 VRIJWILLIGERS GEZOCHT 🔍

Onze vrienden van Kind en Preventie zijn dringend op zoek naar vrijwilligers binnen de leeftijdscategorie 18-65. Lees hieronder hun oproep:

Op 1 april openden Kind en Gezin de consultatiebureaus. In het kader van de volksgezondheid is het essentieel dat jonge kinderen de nodige vaccinaties krijgen.

Hiervoor zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers, voornamelijk voor het bewaken van de social distancing maatregelen, het slechts toelaten van één ouder en kind en het opvolgen van hygiënische maatregelen.

Omdat veel van onze vrijwilligers deel uitmaken van de risicogroep zijn we op zoek naar nieuwe (tijdelijke) vrijwilligers tussen 18 en 65 jaar.

Zit jij tijdelijk werkloos thuis?

Zijn jouw lessen geschrapt?

Wil jij jouw steentje bijdragen?

Of ken jij zo iemand?

Stuur jouw contactgegevens en de gemeenten waarin je een engagement kan opnemen door naar info@wiegwijs.be. Ook als je meer informatie wil kan je op dit adres terecht.

 

Kind en Gezin wijzigt naam naar Wiegwijs.


Wiegwijs geeft preventieve gezinsondersteuning aan ouders van jonge kinderen op het vlak van gezondheid, zorg en opvoeding. Samen met vrijwilligers en partners zorgen we hierbij voor een toegankelijke en betrokken aanpak. Wiegwijs vzw is door Kind en Gezin erkend als organisator van consultatiebureaus en inloopteams en werkt ook samen met lokale besturen.


Je vindt alle info op www.wiegwijs.be.

Comments


bottom of page