top of page

Vaarwel 2020, op naar 2021!


2020 was geen topper. Dat is misschien zelfs dé understatement van het jaar. We hebben niet kunnen doen wat we wilden. We lastten de Dag van de Gezonde Buurt moeten af, we hebben heel wat nieuwe activiteiten niet kunnen uitrollen en allerbelangrijkst: we konden jullie niet ontmoeten! We konden helaas ook niet samenwerken aan jouw gezonde ideeën, we konden mensen niet samen brengen om gezondheid centraal te zetten.


Maar we bleven niet bij de pakken zitten. Dit jaar opende het Veerkrachtpad zijn deuren, organiseerden onze vrienden in Waas en Dender een maand lang gezonde activiteiten. We werkten samen met Consouling Sounds om de podcastreeks Orentroost te brengen over hoe muziek troost kan bieden.


Maar het trotst zijn we op wat jullie hebben laten zien dit jaar. We zagen mensen tijd vrijmaken om mondmaskers te maken voor diegene die ze echt nodig hadden. We kregen massaal veel aanvragen binnen voor de "Ik heb je gemist"-kaartjes (1514!) en de Doorgeefvaas (153!) Jullie toonden dat uit het oog niet uit het hart wil zeggen.


Op naar 2021!

2021 wordt beter. Daar zijn we van overtuigd. Stilletjes aan zullen we weer ons kot uit mogen en daar zul je ons zeker terugvinden. We blijven inzetten op het ondersteunen van gezonde initiatieven.


2021 zal ook veel nieuws brengen. Zo lanceren we binnenkort nieuwe activiteiten over verbinding waarmee je op een laagdrempelige manier mensen terug in contact kan brengen. Met ons nieuwe format "De Uitdaging" willen we mensen motiveren om gezondere gewoontes op te nemen. We zullen ook hard inzetten op groene activiteiten. We maken van maart onze groene maand. Hou daarvoor vanaf februari zeker onze website en facebook-pagina in de gaten.

We wensen jullie allemaal een 2021 vol beweging, ontmoetingen, gezelligheid en vooral gezondheid. Wij staan alvast te popelen om van 2021 een topjaar te maken. Prettige feestdagen gewenst van het volledige Gezonde Buurt-team.

Comments


bottom of page