Theatervoorstelling: De uitvinding van tevredenheid

Afscheid nemen en loslaten… . Hoe kan dat verlopen in alle sereniteit en intimiteit? Hoe kunnen we zinvol en tevreden leven?

‘De uitvinding van tevredenheid’ is een theatermonoloog gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de zoektocht naar een zinvol en tevreden leven. Herkenbaar, aangrijpend en deugd-doend. Vragen over de zin van ons bestaan kunnen we niet negeren of wegduwen, wegspoelen of verdoven, want vroeg of laat duiken ze weer op. Wie beweert hét antwoord te kennen, wantrouw je beter. Diegenen die met een open blik wegen zoeken, zelf tevreden door het leven gaan én anderen gelukkig maken, zijn betere wegwijzers. Zij zorgen bij iedereen voor ‘Weer Zin’. Naar het gelijknamige boek van Lieven De Pril: ‘Weer ZIN, de uitvinding van tevredenheid’.


De voorstelling ‘De Uitvinding van tevredenheid’ wordt gebracht door productiehuis Paco producties.


Actrice Stefanie Moens speelt een aangrijpend, herkenbaar en boeiend verhaal over afscheid nemen. Ze geeft handvatten voor tevreden en zinvol leven en roept op tot engagement. Heel wat thema’s passeren de revue: leven en sterven, goed en kwaad, religie en rituelen, zinvol en tevreden leven, yoga en meditatie, inzet en verbondenheid. De theatermonoloog ‘De uitvinding van tevredenheid’ is een bewerking van het boek van Lieven De Pril, geregisseerd door Thomas De Wit.


Aantal deelnemers: Minimum 50 personen

Prijs per deelnemer:

Cm-Leden: €7

Niet leden: €10

Verhoogde tegemoetkoming: €3.5


Bekijk hier de praktische informatie voor deze voorstelling.


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.

Wij...

- ... zorgen voor een gekwalificeerde spreker, lesgever of begeleider.

- ... zorgen voor de administratieve afhandeling inschrijvingen via de website van CM.

- ... leveren promotiemateriaal (flyers,posters, digitaal materiaal) aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.


Heb je interesse om dit theaterstuk te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Promotie: Bij de eerste vijf boekingen via Gezonde Buurt geven wij een financiële tussenkomst van €300.


Daarna krijgt iedere aanvraag een korting van €50 aangeboden door Paco Producties. Bekijk hier de praktische fiche van deze voorstelling.


TIP!: Organiseer deze voorstelling samen met een gelijkgestemde organisatie. Zo kan je kosten en praktische taken makkelijk verdelen.