top of page

Markant Nazareth test het Veerkrachtpad

Begin februari testte het bestuur van Markant Nazareth het Veerkrachpad in Vurste uit. Voor zowel de deelnemers als de begeleiders was het een eerste keer. Het werd een prachtige wandeling in een rustgevend feeëriek winterlandschap.


(Klik of de foto om de galerij te openen.)


Op 7 februari deed het bestuur van Markant Nazareth, in twee groepjes van drie, een try-out van het Veerkrachtpad in het domein Borgwal in Vurste. De deelnemers wandelden onder begeleiding van gecertificeerde vrijwilligers het traject van ongeveer 2 km. Gedurende anderhalf uur deden ze verschillende oefeningen om mentale fitheid en focus te stimuleren.


Zowel de deelnemers als begeleiders waren erop voorzien met heel warme kleren en aangepast schoeisel. De lichte sneeuw en de barre koude (-2° C) hadden het bos een hemels allure gegeven. Mooier kan dit bos niet worden in de winter !


Uit de enthousiaste reacties konden we opmaken dat de veerkrachtwandeling smaakt naar nóg. Markant bekijkt de mogelijkheden om de wandeling op het programma voor hun leden te zetten.De volgende maanden organiseert CM heel wat coronaproof Veerkrachtwandelingen (in groepjes van 3). Schrijf je hier in voor een van de wandelingen.

Wil je zelf met je organisatie de Veerkrachtwandeling in Vurste doen? Vraag dan hier je activiteit aan.

Comments


bottom of page