top of page

Infosessie/webinar Preventie en aanpak van 'moeilijke etertjes'


Is je kind een moeilijke eter? Weigert het fruit of groenten te proeven? Draait de familiemaaltijd vaak uit op een echte strijd met tranen en tirades? Of wil je vooral niet dat het zover komt? Dan is deze infosessie iets voor jou.Voeden is een essentieel deel van opvoeden. Je kind leren proeven, is een leerproces dat tijd, vertrouwen en aanmoediging vraagt. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.


Een diëtiste licht toe welke voedingsstrategieën werken om je kind op een ongedwongen, positieve manier te leren proeven.


Met concrete voorbeelden, handige tips en duidelijke tafelregels toont ze hoe je een positief eetklimaat creëert en hoe je kind een gezonde relatie met eten kan ontwikkelen. Voor je het weet, wordt elke maaltijd een feest. Je kan deze lezing aanvragen als fysieke infosessie of als webinar. Indien je kiest voor een webinar, zorg je zelf voor het platform en de technische ondersteuning.


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc of webinarplatform indien webinar ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.


Wij...

- ... zorgen voor een gekwalificeerde spreker, lesgever of begeleider.

- ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.


Heb je interesse om deze infosessie te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke kostprijs hieraan verbonden is.Comments


bottom of page