Infosessie 'Over hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en andere etiketjes'

Lezing rond het boek ‘Ben ik dan een slechte mama?’ van Patsy Kerkhofs

Samen met haar man en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen uit de boekskes. Maar op een dag keert het tij. Wat Patsy ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis.


Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties. Een waslijst aan diagnoses en een gamma aan hulpverleners passeren de revue.


Het boek ‘Ben ik dan een slechte mama?’ van Patsy Kerkhofs is een persoonlijk verhaal over etiketjes dat voor veel ouders herkenbaar zal klinken. Want er zijn ontzettend veel kinderen die net iets anders functioneren dan ‘gemiddeld’. Patsy schreef haar boek zonder gêne en met respect voor zij die harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden.


In deze lezing vertelt ze over de moeilijke jaren die haar gezin is doorgesparteld. En vooral hoe ze dat gedaan hebben. Een lezing hoeft geen eenrichtingsverkeer te zijn. Interactief en inspirerend? Een gezellig onderonsje? Graag!


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.


Wij...

- ... zorgen voor een gekwalificeerde spreker, lesgever of begeleider.

- ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.


Heb je interesse om deze infosessie te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke kostprijs hieraan verbonden is.