Infosessie Geboeid door perfectionisme


Zegt je innerlijke stem je voortdurend dat het nooit goed genoeg is? Kun je moeilijk delegeren omdat je vindt dat je het zelf beter doet? Voel je je overal verantwoordelijk voor en wegen je inspanningen vaak niet op tegen het resultaat? Dan is deze infosessie iets voor jou.


Het goed willen doen en streven naar verbetering is niet verkeerd. Het beste uit de dingen willen halen, kan je een positieve drive geven. Maar als je altijd topkwaliteit nastreeft en jezelf geen enkele fout toestaat, dan wordt perfectionisme een probleem.


Tijdens deze infosessie definiëren we perfectionisme en gaan we na waar het vandaan komt. Het is niet de bedoeling om perfectionisme volledig uit je leven te bannen. Uit ervaring blijkt namelijk dat de meeste mensen dat eigenlijk niet willen. De uitdaging is dus om perfectionisme in te zetten wanneer het nuttig is en om het te temperen wanneer het niet nodig is.


Gastspreker: Erna Claes , doctor in de psychologie


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.


Wij...

- ... zorgen voor een gekwalificeerde spreker, lesgever of begeleider.

- ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.


Heb je interesse om deze infosessie te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!