top of page

Spel: Gezondheid in beeld


Op je gezondheid! Maar wat is dat, ‘gezondheid’? Wat voor jou ‘gezond zijn’ is, kan voor iemand anders helemaal anders zijn. Hoe kunnen we er dan voor zorgen dat werken aan een Gezonde Buurt voor iedereen zinvol is?

Door met je groep, organisatie, buurt en vrienden in gesprek te gaan! Daar zijn de babbelbeelden een ideaal hulpmiddel voor. Dankzij de fotowedstrijd ‘gezondheid in beeld’ kregen we heel wat beelden van wat gezondheid voor mensen kan betekenen. Deze beelden bundelden we in de Babbelbeelden, dé gespreksmethodiek over gezondheid.

In het doosje zit een kaartenset met 52 beelden. Kostprijs is 12 euro (inclusief verzendkosten). Je hebt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een uitleenset die je kunt afhalen in het dichtstbijzijnde CM-Gezondheidspunt. Er is een handleiding die je ondersteunt om zelf met het materiaal aan de slag te gaan.

Via onderstaande knop (‘Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan’) kun je de kaartenset aankopen of een uitleenset aanvragen. Noteer je wens bij de opmerkingen.


コメント


bottom of page