top of page

Gezonde Buurt-banken op Pasar ZomertWandel je deze zomer mee met Pasar Zomert? Dan kom je misschien wel de Gezonde Buurt-bank tegen. Vlij je er zeker eens op neer, deel je eigen gezond idee en krijg een origineel bloemetje cadeau.

Vrijetijdsbeweging Pasar pakt ook deze zomer uit met een druk programma. Elke avond kun je wel ergens in Vlaanderen een plezante activiteit vinden. In Oost-Vlaanderen staan er heel wat avondwandelingen gepland. Enthousiaste vrijwilligers van Pasar nemen je mee om de meeste verrassende plekjes in je streek te verkennen.


Een initiatief waar mensen samen bewegen en genieten in de natuur, daar mag Gezonde Buurt niet op ontbreken. Daarom staat de Gezonde Buurt-bank op volgende Pasar-wandelingen :

  • Donderdag 26 juli : Merendree (Nevele)

  • Donderdag 2 augustus: Gent

  • Dinsdag 21 augustus: Nevele

  • Vrijdag 24 augustus: Nederhasselt (Ninove)

  • Woensdag 29 augustus: Eine (Oudenaarde)

De Gezonde Buurt-bank vind je telkens aan de start van de wandeling. Je kunt er kennismaken met wat Gezonde Buurt is. Heb je een eigen idee dat de gezondheid van je buurt, je vereniging of je school kan bevorderen? Deel het met ons. We bedanken je er voor met een origineel bloemetje.


Alle info over de wandelingen vind je op www.pasar.be/zomert of op www.facebook.com/pasarzomert/.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page