top of page

CM-Duorun kan nieuwe deuren openen.


CM wil mensen verbinden, letterlijk & figuurlijk. Daar dient de CM-Duorun ook voor. Vaak zijn het mensen die elkaar al kennen, waarbij we de band versterken. Maar af en toe brengen we ook nieuwe mensen in contact met elkaar.

Dit was het geval tijdens de CM-Duorun op de Priester Daens Vredesloop in Aalst op 17 november. Twee deelnemers stonden die zondag jammer genoeg, door omstandigheden, alleen aan de startlijn.

Evelien en Katrien werden net voor de start door een CM-medewerkster met elkaar in contact gebracht. Ondanks een verschillend looptempo, besloten ze samen de uitdaging aan te gaan. Verbonden door een buddyline kwamen ze na 36 minuten met een grote smile over de eindstreep.

“We vonden het een bijzonder mooie ervaring en zijn ‘content’ dat we deze 5 kilometer mochten delen met elkaar”, besluiten de twee dames.

 

Wil jij ook mensen verbinden in je buurt of vereniging? Dan kan je samen met Gezonde Buurt zelf een Duorun organiseren. Je vindt er hier alles over.

 

Heb jij een loopbuddy waarmee je grenzen verlegt? En heb je zin om eens deel te nemen aan een CM-Duorun? Dan kan je tijdens het voorjaar van 2020 hier terecht:


22 maart 2020: Dwars door Dendermonde - Dendermonde

17 mei 2020: Stadsloop De Gentenaar - Gent

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page