top of page

Doorbreek mee het taboe: Ervaringsdeskundige vertelt over het leven met een handicap


Hoe ervaart iemand met een handicap het leven en de drempels in onze maatschappij? Waar is die trots op en wat zijn echte wow-momenten? De taboedoorbrekers van Kando delen hun ervaring over het leven met een handicap.

Kando brachten jonge mensen met diverse beperkingen samen en gingen met hen aan de slag zodat zij hun verhaal kunnen brengen voor een groep. Een getuigenis van een taboedoorbreker betekent een grote meerwaarde voor de luisteraar maar is ook voor de sprekers van grote waarde. Die maakt het taboe bespreekbaar en zorgt ervoor dat we weer een stap dichter bij inclusie staan.

Vraag je deze activiteit aan? Dan kun je kiezen voor één of twee taboedoorbrekers. Kando heeft sprekers met verschillende beperkingen, zowel fysieke tot verstandelijke handicap, ASS in al zijn vormen tot meervoudige handicaps en NAH.


Jij...

- ... bent enthousiast!

- ... staat in voor de bekendmaking in je buurt, gemeente of organisatie.

- ... gaat op zoek naar een geschikte locatie.

- ... volgt de praktische zaken op (bvb. beamer, geluidsinstallatie, etc ).

- ... verzorgt het onthaal van de deelnemers.


Wij...

- ... zorgen voor een gekwalificeerde spreker, lesgever of begeleider.

- ... leveren digitaal promotiemateriaal aan.

- ... helpen je met inhoudelijke en praktische ondersteuning.


Heb je interesse om deze infosessie te organiseren? Vraag je Gezonde Buurt-activiteit aan. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke kostprijs hieraan verbonden is.Коментари


bottom of page