top of page

Dag van de Gezonde Buurt wordt verplaatstWegens de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we besloten om Dag van de Gezonde Buurt uit te stellen. Maar uitstel betekent gelukkig geen afstel! Dag van de Gezonde Buurt wordt verplaatst van zaterdag 16 mei 2020 naar zaterdag 12 september 2020. Zo kan iedereen met een gerust hart genieten van deze gezonde dag.

Goed nieuws: op de verandering van datum na verandert er voor de rest helemaal niets. Op zaterdag 12 september kan je op de Bijloke-site dus nog steeds gewoon terecht voor de tweede editie van een dag vol workshops, initiaties, lezingen, beweegsessies, filmvoorstellingen en wetenschapscafés. Het programma blijft onveranderd. Hetzelfde geldt bovendien voor de sprekers en de lesgevers. Dit jaar zijn dat onder andere Ish Aït Hamou, Lieve Blancquaert, Danny De Looze en Karolien Olaerts.

Schreef jij je reeds in voor Dag van de Gezonde Buurt op de originele datum? Geen probleem: je inschrijving blijft geldig voor de nieuwe datum, en je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven.

Nog niet ingeschreven? Surf snel naar www.dagvandegezondebuurt.be, bekijk het programma en klik op een activiteit om je in te schrijven. Op de website vind je tevens alle verdere informatie over Dag van de Gezonde Buurt, onze partners, praktische zaken en meer.


Tot dan!

bottom of page