top of page

Beweeg in de natuur en plant een boom

Van 21 september tot en met 20 oktober daagt 30-30 je opnieuw uit om dertig dagen lang 30 minuten per dag te bewegen in de natuur. En dat is niet alleen lopen, wandelen of fietsen. Ook yoga, verstoppertje spelen of touwtjespringen kan, zolang je maar beweegt in de natuur. En dat is niet alleen een goeie zaak voor jezelf, ook de natuur vaart er wel bij. Want per geregistreerde deelnemer aan 30-30 wordt er een boom geplant.

Bewegen in de natuur is goed voor je lichaam, je humeur en je concentratievermogen. Met de actie 30-30 willen CM en Bos+ daar iedereen van overtuigen. Vorig jaar schreven maar liefst 5.400 mensen zich in. Zij bewogen samen 1.473.998 minuten. Dat zijn 23.967 uren of maar liefst 1.000 dagen non-stop.

Een boom voor je inspanningen

Bewegen in het groen kan alleen maar als er ook voldoende groen is. Ook daar helpt 30-30 mee voor zorgen. Per geregistreerde deelnemer plant Bos+ een boom. Dat gebeurde ook vorig jaar al. Toen werden 5.700 boompjes geplant aan het Wullebos in Stekene.


Inschrijven?

Surf naar www.30-30.be en schrijf je in. Je krijgt een online-account met een persoonlijk dagboek om je voortgang bij te houden. Op de site vind je ook heel wat inspiratie en tips om het vol te houden. Tijdens de campagne krijg je ook een overzicht van leuke activiteiten.


Wil je meer weten over de positieve effecten van bewegen in de natuur? Klik dan hier.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page