Voor jouw Blokbar

Stress en concentratieproblemen zijn dagelijkse kost tijdens de examenperiode. Na een lange dag blokken, hebben jongeren behoefte aan wat ontspanning. Daarom voorziet CM, in samenwerking met Teleblok, enkele hulpmiddelen voor hardwerkende studenten om deze lange dagen door te komen.

Image by Eric Ward

DJ-sets

Eens goed uit de bol gaan tijdens de examenperiode kan deugd doen. Hoe doe je dat het best? Juist! Op de beats van enkele fantastische DJ-sets. Gooi alle remmen los tijdens een korte pauze van 15 minuten.

Gezonde buurt

CM biedt ook leerrijke infosessies aan. Dankzij enkele tips leren studenten om efficiënter te studeren. Zo vind je er de infosessie ‘Digitale stress’. Is die smartphone vaak een afleiding? Je krijgt tips om opnieuw je focus te vinden en structuur te brengen in de digitale mogelijkheden.

En er zijn nog heel wat andere sessies die CM samen met Gezonde Buurt aanbiedt. Neem een kijkje naar ons aanbod en contacteer ons indien je interesse hebt om een sessie te organiseren.

Algemeen-beeld-gezonde-buurt.png
Image by Brenda Godinez

Fruitmanden

Wat is beter dan een lekker tussendoortje? Een gezonde snack zorgt voor meer energie tijdens het studeren. CM voorziet jouw blokbar van een goedgevulde fruitmand.

Vraag hieronder je fruitmand aan. Wij zorgen voor de rest!

CM-gezondheidsconsulenten

Één op vijf jongeren kampt met mentale moeilijkheden tijdens hun studies. Daarom staan de CM-gezondheidsconsulenten klaar voor de studenten in jouw blokbar, en dat helemaal vrijblijvend. Zij bieden een luisterend oor en bedenken samen oplossingen.

 

Wil je graag dat een CM-gezondheidsconsulent langskomt?

iStock-1007232098.jpg

In samenwerking met:

CM button zonder baseline 200px.png
teleblok.png
kazou-logo.png