top of page

Voor jouw Blokbar

Stress en concentratieproblemen zijn dagelijkse kost tijdens de examenperiode. Na een lange dag blokken, hebben jongeren behoefte aan wat ontspanning. Daarom voorziet CM, in samenwerking met Teleblok, enkele hulpmiddelen voor hardwerkende studenten om deze lange dagen door te komen.

Image by Eric Ward

DJ-sets

Eens goed uit de bol gaan tijdens de examenperiode kan deugd doen. Hoe doe je dat het best? Juist! Op de beats van enkele fantastische DJ-sets. Gooi alle remmen los tijdens een korte pauze van 15 minuten.

Gezonde buurt

CM biedt ook leerrijke infosessies aan. Heb je vaak stress of veel afleiding tijdens het blokken? Neem dan eens een kijkje op www.gezondebuurt.be. Je vindt er een uitgebreid aanbod met infosessies en workshops die je zeker kunnen helpen tijdens het studeren.

Zijn er andere thema’s waar je iets rond wilt organiseren? Neem dan zeker contact op met ons en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Algemeen-beeld-gezonde-buurt.png

CM-gezondheidsconsulenten

Één op vijf jongeren kampt met mentale moeilijkheden tijdens hun studies. Daarom staan de CM-gezondheidsconsulenten klaar voor de studenten in jouw blokbar, en dat helemaal vrijblijvend. Zij bieden een luisterend oor en bedenken samen oplossingen.

 

Wil je graag dat een CM-gezondheidsconsulent langskomt?

iStock-1007232098.jpg

In samenwerking met:

CM button zonder baseline 200px.png
teleblok.png
kazou-logo.png
bottom of page